La-su 7-8.9. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, TAMPERE

25.6.2019


Laatua ja monipuolisuutta pienten lasten harrastamiseen


Jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan tuhannet lapset ovat osallistuneet "Liikkari" Liikuntaleikkikoulu -toimintaan. Liikuntaleikkikoulu -konsepti tarjoaa laadukkaan ja helpon tavan urheiluseuroille, yhdistyksille, seurakunnille, päiväkodeille ja muille pienten lasten liikuttajille järjestää alle kouluikäisille lapsille monipuolista liikuntaa! 

Uudistetussa Liikkarissa ikäluokat ovat muuttuneet. Uusissa materiaaleissa tuntimallit ovat jaettu 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 4-5 -vuotiaiden Liikkariin ja 6 -vuotiaiden Liikkariin.

 

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus

Liikuntaleikkikoulussa liikutaan monipuolisesti ja laadukkaasti lasten liikunnan asiantuntijoiden luomien materiaalien avulla. Toiminnassa tärkeää on lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja leikillisyys. Ennen Liikuntaleikkikoulu -toiminnan aloittamista ohjaaja käy 16 tunnin Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen. 

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat liikunnan perustaitojen kehittyminen, leikinkehittely ja lasten monipuolisen liikunnan ohjaaminen.

Koulutuksen hintaan kuuluu ohjaajakansio, josta löytyy tiivis Liikuntaleikkikoulun teoriaperusta, 30 tuntimallia 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 30 tuntimallia 4-5 -vuotiaille ja 15 tuntimallia 6 -vuotiaille. Lisäksi ohjaajakansiosta löytyy kehokortit sekä Liikuntaleikit ja välinevinkit -opas, joka sisältää yli 100 uutta leikkiä ja vinkkiä!

Ohjaajien oikeuksien saaminen edellyttää koko koulutukseen osallistumista. Koulutukseen osallistuvan ohjaajan tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Alle 18-vuotias ohjaaja voi aluksi toimia toisena ohjaajana yhdessä täysi-ikäisen kanssa

 


Aika: lauantai 7.9.2019 ja sunnuntai 8.9.2019 klo 9.00-17.00
Paikka: Kauppi Sport center, Tampere
Hinta: 225€ (Hinta sisältää 82€ arvoisen laajan materiaalikansion)
Kouluttaja: Ursula Haapanen, liikunnanopettaja, erityisopettaja

ILMOITTAUDU 

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2019 (peruutusehtojen tarkoittama viimeinen ilmoittautumispäivä). Ilmoittautua voit vielä tämän jälkeenkin, mikäli ilmoittautumislomake on auki. 

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 15 hlöä. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlöä. 

Koulutus vahvistetaan kaikille ilmoittautuneille n. 1,5 viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. Maksathan koulutuksen vasta saatuasi koulutusvahvistuksen. 

HLU pidättää oikeuden muutoksiin.