Hämeen Liikunta ja Urheilu etsii aluejohtajaa

12.4.2024

HLU on Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen maakunnissa toimiva liikunnan ja urheilun edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö.

Ydintehtävänämme ovat liikkeen lisääminen ja urheiluseurojen elinvoiman vahvistaminen

 


Pitkäaikaisen aluejohtajamme jäädessä eläkkeelle

Hämeen Liikunta ja Urheilu (HLU ry) etsii


ALUEJOHTAJAA


vastaamaan HLU:n toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Aluejohtajan tehtäviin kuuluvat keskeisesti hallinnon, talouden, henkilöstön sekä sidosryhmäyhteistyön johtaminen ja toteutus.

Tehtävässä edellytetään vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa sekä aiempaa kokemusta johtotehtävistä. Korkeakoulututkinnon suorittaminen sekä kokemus vaativista johtotehtävistä ovat hakijalle eduksi.

Työssä korostuvat johtamisen, strategisen suunnittelun ja visiotyön hallinta, viestintä- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen asenne.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii lisäksi kykyä ymmärtää liikuntakulttuurin kokonaisuutta sekä siihen kuuluvia vuorovaikutussuhteita. Seura- ja kuntakentän tuntemus ovat välttämättömiä perusedellytyksiä työn onnistumiseksi.

Jos koet täyttäväsi asettamamme odotukset, olet innostunut kehittämään ja kehittymään kanssamme, laita hakemuksesi tulemaan.

Tarjoamme viihtyisän ja sporttisen työympäristön sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn.


Tiedustelut aluejohtaja Ari Koskinen p. 050-3714999.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 5.5.2024 mennessä osoitettuna Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n aluejohtaja Ari Koskiselle os. ari.koskinen@hlu.fi