Hämeen Urheilugaala

perjantai 27.1.2017 klo 19.00 - 23.00

Scandic Rosendahl (Pyynikintie 13, Tampere)

 

Ohjelmassa:

 • Palkitaan vuoden 2016 onnistuneita urheilijoita ja valmentajia, nuoria lupauksia, vapaaehtoistoimijoita, liikunnan ja urheilun hyväksi toimivia henkilöitä ja tahoja
   
 • Hämeenlinnan Karateseuran monen ikäisten karatekojen taidokas karatenäytös
   
 • Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori Latinalaistanssin Maailmanmestarit ammattilaisluokassa (Professional Master Class 1)
   
 • Joukkuevoimistelun MM-kultamitalistit Minetit
   
 • Talent-ohjelmasta tuttu Valkeakosken Koskenpoikien aerobicryhmä
   
 • Musiikista vastaavat kaunisääninen Pinja Kallela ja pianisti Annika Rannisto
   
 • Kolmen ruokalajin illallinen

 

Illalliskorti 90 eur
Tilaukset: HLU-toimisto, p. 0207 482 600

 

Tumma puku
Ovet avataan klo 18.15

 

Järjestäjä: Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

Yhteistyössä: Tampereen kaupunki. TUL Tampereen piiri, SJL Hämeen alue, Kauppaneuvos Kalle Kaiharin tukisäätiö, Tampereen Urheilun Edistämissääti, Varalan urheiluopisto, Suomen Salibandyliitto, Suomen Voimisteluliitto

 

Puheenjohtaja Timo Ritakallio

Timo Ritakallio on uuden Olympiakomitean tuore puheenjohtaja ja terveiset gaalaväelle. Suunnistustaustainen mies tunnetaan intohimoisena liikunnan ja urheilun puolestapuhujana. Ennen valintaansa hän toimi Suomen Suunnistusliiton puheenjohtajan, elantonsa hän ansaitsee eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen toimitusjohtaja.

Laulaja Pinja Kallela ja pianisti Annika Rannisto

Pinja Kallela on tamperelainen nuori laulaja, jolla on lähes 15 vuoden taitoluistelutausta. Viime keväänä Pinja siirtyi SM-kilpajäiltä syrjään, mutta valmentaa edelleen aktiivisesti nuoria luistelijoita. Pinjan parhaimmat saavutukset ovat noviisien SM-kilpailujen neljäs sija sekä junioreiden SM-kilpailujen viides ja kuudes sija. Viime jouluna Pinjan ensimmäinen sinkku "Joulu lumoaa" julkaistiin Spotifyssä ja YouTubessa, sekä keväällä Pinja julkaisee jälleen uutta omaa musiikkia.

Pinjaa gaalassa säestää pianisti Annika Rannisto, joka aloitti pianonsoiton ollessaan viiden vanha. 7-vuotiaasta asti Annika on soittanut Pirkanmaan musiikkiopiston klassisella linjalla ja sen lisäksi hän opiskelee pop- jazz-pianoa sivuaineena. Annika kuului myös Pmo:n Jr. Big bandiin sekä hän on soittanut kitaraa kuusi vuotta. Pianoa Annika on soittanut yhteensä noin 13 vuotta, mutta hän on innostunut myös sulkapallon pelaamisesta, laskettelusta, hiihdosta ja juoksusta.

 

VaKP Voimistelun kilpa-aerobicin naiset

Valkeakosken Koskenpoikien menestyksekkäät kilpa-aerobic naiset, jotka syksyn Talent-ohjelmassa toivat vauhdikkaan lajin laajasti tunnetuksi maassamme.

Ryhmällä on huikeat saavutukset oman lajin kilpalavoilla: Suomen mestarit, EM 2015 sija 5., MM 2016 sija 12. Nämä nimenomaan tällä -gaalassa esiintyvässä- AeroDance -ryhmällä.
Ryhmässä on toki myös yksilö- ja joukkuesarjoissa hyvin menestyneitä.

 

Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori

Latinalaistanssin Maailmanmestarit ammattilaisluokassa (Professional Master Class 1)

Viime vuonna HLU:n Vuoden Urheilijaksi valittu pari on tänä vuonna gaalassa mukana esiintyjien roolissa ja yleisö saa nauttia latinalaistanssien sykkeestä pienen tovin.

Minetit

Suomen joukkuevoimistelun kirkkain tähtisikermä. Tampeereen Voimistelijoiden ryhmä on hallitseva suomenmestari, vuoden 2015 maailmanmestari ja vuoden 2016 MM-hopeajoukkue. Vauhdikas esitys tempaa katsojat liikkeen ja pukujen loistoon.

 

Hämeenlinnan Karateseura

Eri ikäiset karatekat esittävät gaalayleisölle vauhdikkaan näytöksen kamppailulajin monipuolisuudesta.

Illan juotaa Timo Saarinen

2000-luvun huippusuunnistaja, jolla on SM-mitaleja, maajoukkue-edustuksia sekä Jukolan viestin 3. sija. Lähtöisin Valkeakosken Hakasta, mutta edustanut myös Tampereen Pyrintöä ja Kooveeta.
Nykyään Timo valmennan nuoria suunnistajahuippuja (3 kpl) yli seurarajojen. Lisäksi hän harrastaa autourheilua.

Kisakuulutuksia ja tapahtumajuontoja vuodesta 1999. Omimmat lajit suunnistus ja voimistelu, joissa toiminut kuuluttajana kansallisissa ja kansainvälisissä arvokisoissa mm. Jukolan viestissä ja Joukkuevoimistelun MM-kilpailuissa.