Hämeen Urheilugaala

Tee esityksiä palkittavista 2020!

Hämeen Liikunta ja Urheilu pyrkii järjestämään Hämeen Urheilugaalan kevään aikana, sillä tammikuussa järjestettävä gaala jouduttiin perumaan koronavirustilanteen takia.

Haemme nyt esityksiä palkittaviksi vuoden 2020 ansioista. Tee esityksesi joko yhdestä kategoriasta tai useammasta alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että lopulliseksi voittajaksi valitaan vain yksi ja esityksen tekeminen ei takaa palkituksi tulemista.

Vuoden Urheilijaksi voit esittää ansioitunutta urheilijaa, joka asuu Pirkanmaalla tai Kanta-Hämeessä tai edustaa alueen seuraa.

Vuoden Nuori Urheilija on alueemme ansioitunut urheilija, joka on saavuttanut ansionsa oman lajinsa määrittelemissä juniorisarjoissa tai -kilpailuissa tai voisi ikänsä puolesta osallistua näihin.

Vuoden Urheilu-/Liikuntateko on merkittävä onnistuminen joko kilpaurheilullisesti tai kansan liikuttamisen kannalta. 

Kiitos esityksistä joita saimme runsaasti! Valinta ei tule olemaan helppo!


Hämeen Urheilugaala järjestetään 23.4.2021 

(mikäli olosuhteet sen mahdollistavat)


Järjestäjä:
Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

Yhteistyössä: 
Tampereen kaupunki
Kauppaneuvos Kalle Kaiharin tukisäätiö
Tampereen Urheilun Edistämissäätiö
Varalan urheiluopisto
SJL Hämeen alue
Suomen Salibandyliitto
Suomen Voimisteluliitto
TUL Tampereen piiri


Yhteiskuvassa kaikki HLU:n Hämeen Urheilugaalassa vuonna 2020 palkitsemat henkilöt.
HLU:n vuoden 2020 Hämeen Urheilugaalassa palkitut: Elämänura-palkinto - Jorma Hassinen, Hämeenlinna Hämäläinen Sisulimppu - Eliel Nikkola, Tampere Vuoden Nuoren Urheilija - Ella Junnila, Tampereen Pyrintö Vuoden Jäsenseura - Tamperen Slalomseura ry Vuoden Urheilija - Mira Potkonen Vuoden Liikuntateko - Ilves-päivä