Varhaisvuosien liikunta

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

"Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus 
liikkumiseen ja liikunnan iloon."

Hämeen Liikunta ja Urheilu edistää liikunnan toimintaedellytyksiä järjestämällä varhaiskasvattajille koulutusta ja seminaareja. Kehitämme paikallisten toimijoiden kanssa keinoja varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten toteutumista. Kutsumme koolle alueellisia verkostoja, jotta mahdollistamme kohtaamisia ja tiedon jakoa alueen eri toimijoiden välillä. 

Varhaiskasvatuksen henkilöstöllä on tärkeä rooli lasten ja perheiden arjessa. Tärkeää on kannustaa liikkumaan sekä antaa lasten kokeilla ja haastaa omia fyysisiä rajojaan.

Varhaiskasvattajille suunnatuilta sivuilta löydät tietoa palveluistamme  varhaiskasvatuksen henkilöstölle sekä kuntien sosiaali-, sivistys- ja liikuntatoimelle.

Teemme laajaa yhteistyötä mm. kuntien eri hallinnonalojen, Aluehallintoviranomaisen (AVI), Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman, Opetushallituksen, opetus- ja kulttuuriministeriön, Likes by jamkin sekä Olympiakomitean ja lajiliittojen kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus-ohjelman logo.