Lasten Liike - aloittelevat ohjaajat

Lasten Liike 

Lasten Liike on koko liikuntayhteisön yhteinen ponnistus lasten ja nuorten liikunnallisen harrastustoiminnan lisäämiseksi. Lasten Liikkeen tavoite on lisätä kaikkien lasten mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen liikunta- ja harrastustoimintaan. Lasten Liike -merkki, eli laatu- ja saavutettavuusmerkki (= Lasten Liike logo) kertoo monipuolisesta, laadukkaasta ja edullisesta toiminnasta, johon kaikki lapset ovat tervetulleita.

Lasten Liike merkin saa, kun kouluttaja on osallistunut Lasten Liike -koulutukseen. Koulutuksissa painottuvat kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnittelu ja ohjaaminen. 

Lisätietoa Lasten Liike -toiminnasta löytyy Olympiakomitean verkkosivuilta.


Lasten Liike - aloittelevat ohjaajat koulutus

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle. 

Koulutuksen kesto 6 tuntia. Ennakkotehtävä 1h, kontaktiosa 4h ja pienryhmä verkossa 1h (~1-3kk kontaktiosan jälkeen). Kontaktiosan jälkeen kokemuskorttitehtäviä.

Lisäinfoa koulutuksen sisällöstä Olympiakomitean verkkosivuilta. 


Koulutustiedustelut: 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Hannamari Laitinen,hannamari.laitinen@hlu.fi