Saavutettavuusseloste


Tämä on Hämeen Liikunta ja Urheilu (HLU) ry:n saavutettavuusselosta ja koskee sivuston www.hlu.fi saavutettavuutta. Verkkosivujamme koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019), mikä pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin.


Digipalvelun saavutettavuuden tila

Olemme arvioineet saavutettavuuden itse. 

Sivusto täyttää valtaosin vaaditut saatutettavuusvaatimukset ja pyrimme jatkuvasti parantamaan niitä. Teksimäärässä ja tekstin selkokielisyydessä on vielä parannettavaa. Uusien sisältöjen suhteen pyrimme huomioimaan saavutettavuuskriteerit välittömästi.

Tämä seloste on päivitetty 8.8.2022. 


Havaitut puutteet

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Kerro siitä meille alla olevalla palautelomakkeella tai puhelimitse tiedottaja p. 040 7108 452. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. 

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Palautelomake saavutettavuuspuutteiden korjaamiseksi

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.