Huomionosoitukset ja mitalit


Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n ansiomerkkisäännöt


HLU:n huomionosoituksia ovat:

  • Kultainen ansiomerkki
  • Hopeinen ansiomerkki
  • Standaari
  • Tunnustuslevyke

HLU:n ansiomerkki (kultainen, hopeinen), standaari ja tunnustuslevyke voidaan myöntää henkilölle ja yhteisölle, jotka ovat edistäneet alueen liikunta- ja urheilutoimintaa.

Kultainen ansiomerkki
voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on menestyksekkäästi työskennellyt alueen tai maan liikunta- ja urheiluelämän hyväksi vähintään 20 vuoden ajan. Merkki voidaan myöntää myös erittäin merkittävästä teosta alueen toiminnan edistämiseksi.

Hopeinen ansiomerkki
voidaan myöntää henkilöle tai yhteisölle, joka on menestyksekkäästi työskennellyt alueen liikunta- ja urheiluelämän hyväksi vähintään 10 vuoden ajan. Merkki voidaan myöntää myös merkittävästä teosta alueen toiminnan edistämiseksi.

Standaari
voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle ansiokkaasta yhteistyöstä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa tai toiminnasta sen hyväksi.

Tunnustuslevyke
voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle merkittävästä yhteistyöstä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa sekä muistolahjana.


Lisäksi seurojen hankittavissa:

HLU:n mitali
jäsenjärjestöt voivat hankkia mitaleita esim. palkinnoiksi.

Lasinen muistolahja
lasipalloon hiottu maapallo jalustalla näyttävässä rasiassa.

Kuvassa HLU:n kultainen- ja hopeinen ansiomerkki sekä niihin liittyvät kunniakirjat, standaari, tunnuslevyke. Lisäksi esillä HLU:n mitali sekä lasinen muistolahja, joita seurat voivat ostaan käyttöönsä.

HLU:n ansiomerkkisäännöt, -hakulomake ja -hinnasto