Työyhteisöpalvelut - Buusti360


Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön Buusti360-ohjelmalla

Liikunnan aluejärjestöt ovat aloittaneet uuden toimintamallin työikäisten liikunta-aktiivisuuden kehittämiseksi. Buusti360 on koko Suomen kattava palvelu, jonka tavoitteena on lisätä liikettä ja hyvinvointia työyhteisöissä.

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja työpaikoilla on merkittävä rooli yksilön hyvinvoinnin kannalta. Viimeisin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimus suomalaisten liikkumisesta kertoi kuitenkin joulukuussa, että työikäisistä suuri joukko ei liiku ollenkaan.

”Päätimme vastata tähän haasteeseen ja perustaa valtakunnallisen Buusti360-palvelun. Kokoamme yhteen laajan joukon asiantuntijoita ja pystymme näin virittämään työyhteisöjen toimintakulttuuria uudelle tasolle.”


Henkilöstön hyvinvointi on kilpailuetu

Buusti360-palvelu käynnistyy liikunta- ja hyvinvointiasioiden nykytilan kartoituksella, jonka pohjalta räätälöidään kunkin yrityksen tarpeisiin sopiva paketti.

”Helpot tavat kohdata työyhteisö, kuten kehonkoostumusmittaukset, ovat aina alku, mutta hyvinvoinnin huomioiminen on oltava koko yrityksen juttu. Johdon sitoutuminen ja työterveyden mukanaolo tuo tuloksia, jotka näkyvät viivan alla”, toteaa Sampsa Kivistö HLU:sta.

Liikunnan aluejärjestöt ovat toimineet valtakunnallisten hyvinvointiohjelmien paikallisina toteuttajina yli kaksikymmentä vuotta ja hyviä kokemuksia on jo eri alueilta.

Buusti360 kokoaa yhteen Liikunnan aluejärjestöjen asiantuntijat 15 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Tutustu toimintamalliin osoitteessa www.buusti360.fi.Lisätietoja: 
HLU, liikunnan suunnittelija Sampsa Kivistö, sampsa.kivisto@hlu.fi, p. 040 7108 459

Tarkemmat tiedot ja yhteydenottolomake Boosti360-sivustolla.