LA 26.8. JA SU 27.8. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, TAMPERE

1.6.2017

Liikuntaleikkikoulu on 3–6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa mm. urheiluseuroissa, MLL -yhdistyksissä, seurakunnissa ja päivähoidossa. Vapaa-aikana toimiva harrastusmuotoinen Liikuntaleikkikoulu on osa yhdistysten ja urheiluseurojen toimintaa.

Liikuntaleikkikoulun 16 tunnin ohjaajakoulutus on laaja tietopaketti lasten liikunnasta. Sen antia ovat mm. leikinkehittely, liikunnan perustaitojen kehittyminen, liiketekijöiden ja erilaisten ohjaustapojen käyttö osana monipuolista lasten liikuntaa. Koulutuksen käynyt ohjaaja saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja käyttöönsä neljän vuoden liikuntaohjelman.

Ohjaajien oikeuksien saaminen edellyttää koko koulutukseen osallistumista. Koulutukseen osallistuvan ohjaajan tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Alle 18-vuotias ohjaaja voi aluksi toimia toisena ohjaajana yhdessä täysi-ikäisen kanssa.

Lue lisää Liikuntaleikkikoulusta: https://www.olympiakomitea.fi/lasten-liike/varhaisvuosien-liikunta/tukea-varhaisvuosien-liikuttajille/liikuntaleikkikoulu/


Aika: 26.8.2017 klo 10-18 ja 27.8.2017 klo 9-17
Paikka: Tampere, Varalan Urheiluopisto
Hinta: 225€
Kouluttaja: Ursula Haapanen, liikunnanopettaja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.8.2017 (peruutusehtojen tarkoittama viimeinen ilmoittautumispäivä). Ilmoittautua voit vielä tämän jälkeenkin, mikäli ilmoittautumislomake on auki. ILMOITTAUDU

Jokainen huolehtii majoittumisjärjestelyistä henkilökohtaisesti.

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 20 hlöä. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutus vahvistetaan n. 1,5 viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. Maksathan koulutuksen vasta saatuasi koulutusvahvistuksen.

HLU pidättää oikeuden muutoksiin.