Avoin suunnittelukilpailu SPHERE -hankkeen logoksi

7.2.2019
- Suunnittele logo ja ansaitse 400€

Kansainvälinen Sport Healing Rehabilitation -hanke järjestää avoimen suunnittelukilpailun, jossa tavoitteena on löytää mielenkiintoinen ja kiinnostava logo, joka kuvastaa liikunnan myönteistä vaikutusta mielen hyvinvointiin.

 

Valittua logoa tullaan käyttämään erilaisissa tapahtumissa, sosiaalisessa mediassa ja printtimateriaalissa hankemaissa Italiassa, Iso-Britanniassa, Kroatiassa, Belgiassa ja Suomessa.

Suunnittelukilpailun voittaja palkitaan 400€ rahapalkinnolla ja voittajan nimi julkaistaan hankeorganisaatioiden eri viestintäkanavissa.

Voittajan valitsee jury, jossa on edustaja kaikista SPHERE -hankeorganisaatioista.

SPHERE -hankkeessa on tavoitteena tutkia liikunnan vaikutuksia ja merkitystä mielenterveys kuntoutumisen välineenä. Tarkoituksena on myös nostaa keskusteluun mielen hyvinvoinnin merkitystä liikunta- ja urheilutoimijoiden keskuudessa. Ihmisen hyvinvointi koostuu psyykkisestä ja fyysistä hyvinvoinnista sekä tasapainosta, ”terve sielu, terveessä ruumiissa!” Logon halutaan ilmentävän tätä ajatusta.

Lisätietoa hankkeesta löytyyy täältä.


Kilpailun säännöt:

 • Logo ehdotukset ottaa vastaan European Culture and Sport Organization (ECOS) sähköpostitse osoitteeseen info@ecos-europe.com 5.3.2019 mennessä.
 • Jokaisen osallistujan on sisällytettävä sähköpostiin koko nimensä, syntymäaikansa ja -kaupunkinsa.
 • Sähköpostin otsikkona tulee lukea: SPHERE LOGO CONTEST
 • Laadukasta käyttöä varten graafisen ehdotuksen tulee olla vektorimuodossa (EPS). Väri CMYK. Kilpailijoiden toivotaan välttävän liukuvärejä ja rasterointia. Logoa tulee olla helppo käyttää, käsitellä ja sen tulee olla kooltaan muunneltava ja toimiva kaikessa tuotannossa. Sen tulisi toimia visuaalisesti niin pienessä (aina 2 x 2 cm koossa) kuin suuressa koossa.
 • Logon jakoa varten kaikkien ehdotusten tulee sisältää EPS-tiedostomuodon lisäksi kolme muuta tiedostomuotoa: PDF, JPG ja PNG (läpinäkyvälle taustalle).
 • Graafisen suunnitelman lisäksi jokaisen kilpailijan on liitettävä työnsä oheen lyhyt kirjallinen kuvaus logosta ja ajatuksesta sen takana.

Immaterialiaalioikeudet

 1. Osallistujat takaavat, että kilpailutyöt ovat heidän omia alkuperäisiä töitänsä, eikä niitä ole kopioita tai lainattu kenenkään muun aiemmista töistä, eivätkä ne loukkaa kenenkään henkilön tai yhteisön immateriaalioikeuksia.
 2. Voittajatyö siirtyy ECOSin omaisuudeksi ja sitä voidaan käyttää kaikkiin ECOSin haluamiin tarkoituksiin, kuten internetsivut, käyntikortit, julisteet ja muut vastaavat aineistot.
 3. ECOSilla on oikeudet soveltaa, muokata, tai muuten hyödyntää voittajaehdotusta parhaaksi katsomallaan tavalla.
 4. Jos voittajan katsotaan rikkoneen kilpailun sääntöjä, tulee voittopalkinto palauttaa, vaikka rike huomattaisiin vasta tulosten julkaisun ja palkinnon jakamisen jälkeen.

Vastuuvapauslauseke

 1. ECOS ei ole vastuussa kadonneista, myöhästyneistä, väärään osoitteeseen lähetetyistä, keskeneräisistä, lukukelvottomista tai muuten käyttökelvottomista kilpailutöistä mukaan lukien kilpailutyöt, jotka ovat käyttökelvottomia tietokone-, internet- tai muitten sähköisten ongelmien takia.
 2. ECOS pidättää itsellään oikeudet peruuttaa kilpailu tai muokata kilpailun sääntöjä, jos kesken prosessin tai kilpailuajan jo päätyttyä havaitaan mahdollista vilppiä tai ylitsepääsemättömiä teknisiä ongelmia.
 3. ECOS ei ole vastuussa palkinnon toimittamisesta voittajalle, jos henkilö on ilmoittanut väärät, vanhentuneet tai muuten voimassa olemattomat yhteystiedot.

 

Lisätietoa voi kysyä:
Sampsa Kivistö, Hankevastaava SP.HE.RE – Sport Healing Rehabilitation -hanke
Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
p. 040 7108 459, sampsa.kivisto@hlu.fi