Lumilyhty-arpa on taas myynnissä

14.9.2018


Hyödynnä nopean tilaajan edut nyt!


 
– Lumilyhty-arpamyynti alkoi 15.9.2018! Tee arpatilaus viimeistään 30.9.2018, niin saatte kaupanpäälliseksi Stadium-lahjakortin sekä pääsette mukaan suosittuun Toimintatonni-arvontaan.

 

Uusi Lumilyhty-arpa on entistä tehokkaampi varainhankintaväline

Lumilyhty toimii jälleen syksystä lähtien urheiluseurojen ja -joukkueiden, koululuokkien sekä eri yhdistysten varainhankinnan välineenä. Arvassa on nyt entistä enemmän pelattavaa ja jännitettävää!

Kaikki Lumilyhdyn tavaramerkit ovat uudessa arvassa tallella: helppous ja verottomuus, tehokkuus sekä laadukkaat arpajaisvoitot.

Myyntipalkkio on uudessa Lumilyhty-arvassa entistäkin suurempi! Kahdeksan euron arvoisesta arvasta myyjä saa myyntipalkkiona jopa 4 euroa arpaa kohden – ja vielä verottomana!

 

Nopeille tilaajille kaupan päälle Stadium-lahjakortti

Arpatilauksen tekemistä ei kannata tänäkään vuonna miettiä liian kauan. Kun teet tilauksesi viimeistään 30.9.2018, niin saatte kaupan päälle Stadium-lahjakortin. Etu koskee ISOMPI MYYNTIPALKKIO -tilausvaihtoehdolla tehtyjä tilauksia.

 

Tee tilaus ajoissa, niin voitte voittaa 1000 euroa!

Kun teette arpatilauksen ajoissa pääsette myös joukkueenne/yhdistyksenne kanssa mukaan Toimintatonni-arvontaan. Arvomme yhteensä 3 kpl 1000 euron Toimintaraha-palkintoja. Kannattaa siis olla nopea ja tehdä tilaus viimeistään 30.9.2018. Arvonta suoritetaan 4.10.2018. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat julkaistaan myös Lumilyhdyn nettisivuilla.

Tee Lumilyhty-arpatilaus kätevästi täyttämällä tilauslomake tai soittamalla 0403 110 570.

 

Päävoittoina 24 henkilöautoa ja unelmalomaa

Lumilyhty-arpajaisissa on voittoja yli 109 000 kpl ja päävoittoina komeilevat tuttuun tapaan 24 henkilöautoa sekä 24 unelmalomaa!

Arpajaisvoittoihin voit tutustua tästä tarkemmin.

Tilaukset ja lisätietoja arpajaisista: www.lumilyhty.fi