Ensimmäinen VOK Superviikonloppu järjestetään 4.–6.4. Tampereella

27.2.2014

HLU tarjoaa laadukasta koulutusta ohjaajille ja valmentajille

Tammikuussa järjestetttiin VOK 1-tason kouluttajakoulutus, jonne HLU:n alueelta osallistui viisi kouluttajaa. Koulutetuilla kouluttajilla pyritään takaamaan, että yksittäisten koulutusosioiden toteutus on laadukasta ja asiantuntevaa.

Osaavat ja kannustavat ohjaajat ja valmentajat ovat urheiluseuratoiminnan kulmakivi. Liikunnan aluejärjestöjen 1-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK-1) tavoitteena on luoda valmentajille ja ohjaajille perusta yksittäisen harjoituskerran hyvään ja turvalliseen toteuttamiseen.

VOK 1 -taso lisää osaamista yli lajirajojen

Koulutus tarjoaa eri lajien valmentajille mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa osaamista yli lajirajojen. Kahdestatoista osiosta muodostuva VOK 1:n kokonaislaajuus on 50 t. Koulutus koostuu 12 teemakoulutuksesta ja niihin liittyvistä oppimistehtävistä. Jokainen lajiliitto toteuttaa 1-tason koulutusta parhaaksi katsomallaan tavalla ja jokaisen koulutukseen osallistuvan onkin hyvä tarkastaa oman lajiliiton käytäntö ennen koulutukseen ilmoittautumista.

Koulutus on suunnattu valmennusuransa alkutaipaleella oleville valmentajille ja ohjaajille, mutta se toimii erittäin hyvin myös kokeneempien valmentajien kertaus- tai täydennyskoulutuksena.

VOK Superviikonlopun ensimmäinen osio järjestetään Tamperella 4.–6.4. ja toinen osio myöhemmin syksyllä 31.10.–2.11.2014

Ilmoittautuminen on avattu HLU:n nettisivuille. Tämän vuoden aikana voit halutessasi suorittaa koko VOK 1-tason kokonaisuuden. Osallistuja voi ilmoittautua yhteen tai useampaan osioon. Koko Superviikonlopun hinta on 140€ ja yksittäisten osioiden hinta vaihtelee keston mukaan 2–3t 26€, 4–6t 48€ ja 7–9t 68€/osallistuja.

Lisätietoja koulutuksesta tästä

Ilmoittautuminen VOK Superviikonloppuun tai sen osioihin  4.–6.4. tästä

Lisätiedustelut

Brita Salmiselta

p.0207 482 604, brita.salminen@hlu.fi