Seuratuen hakuaika on päättynyt

29.10.2018


Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki)

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen urheilu- ja liikuntaseuratoiminnassa. Seuratukea voi hakea hankkeisiin, joiden tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa.

HLU järjestää Tampereella Kauppi Sports Centerissä seuratuki-infon 13.11.2018 klo 17-18. Infon jälkeen pidetään pienten seurojen pj-klubi seurojen luottamusjohdolle. Ilmoittautuminen pj-klubille tästä.

Vuoden 2019 seuratuen haku alkaa 12.11.2018 ja päättyy 14.12.2018. Lue lisää Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki)

 

Liikuntapaikat ja niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeet

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää avustuksia liikuntapaikkojen sekä niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeisiin. Suurin osa avustuksista suunnataan laajoja käyttäjäryhmiä palveleviin hankkeisiin.

Avustuksella tuetaan erityisesti kunnalle liikuntalaissa määrättyä tehtävää luoda edellytyksiä asukkaidensa liikunnalle rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja.

Hakuaika alkaa 26.11.2018 ja päättyy 31.12.2018. Lue lisää Liikuntapaikkojen ja niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeiden investointiavustukset