Gymnaestrada Tampere 2022- tapahtumaan etsitään nyt koulumajoituksen vastuuseuroja

29.4.2022

Vastuuseura sitoutuu huolehtimaan koulunsa kulunvalvonnasta (24/7), turvallisuudesta, yleisestä siisteydestä ja osallistujien positiivisesta asiakaspalvelusta. Tarvittaessa vastuuseura osallistuu aamupalan jakamiseen.

Seuralle maksetaan koulumajoituksen valvonnasta palkkio, joka on 2000 €/koulu. Koulut jaetaan seuroille ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisten toiveiden perusteella. Lisäksi valvojaseuralla on mahdollisuus pitää kanttiinia koululla (sisääntulon yhteydessä, koulun kylmätilojen käyttö ei mahdollista). Tällöin seura vastaa itse tarvittavista luvista.

Koulujen valmistelu tapahtuu keskiviikkona 8.6.2022. Majoittumis- eli valvonta-aika on 9.-12.6.2022. Jos mieleesi herää kysymys tai toinenkin, laita viestiä gymnaestrada@voimistelu.fi

Ilmoittaudu vastuuseuraksi tästä: G22 koulumajoituksen vastuuseura hakulomake (surveypal.com)

Lisäksi etsimme vielä yksittäisiä vapaaehtoisia tekemään suurtapahtumaa kanssamme! Mukaan Gymnaestradan vapaaehtoisten tiimiin ovat tervetulleita kaikki tapahtumavuonna yli 16-vuotiaat (2006 ja sitä ennen syntyneet) vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Kokemusta voimistelusta tai vapaaehtoistoiminnasta ei tarvita. Riittää, että olet kiinnostunut kokemaan ja rakentamaan kanssamme ikimuistoista liikkeen ja voimistelun supertapahtumaa!

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tämän linkin kautta:  Gymnaestrada Tampere 2022, Vapaaehtoisten ilmoittautuminen (lyyti.fi)

Lisätietoja aiheesta: 

Fanny Juvonen Gymnaestrada Projektikoordinaattori
puh. +358 505544907