Ohjattua välituntiliikuntaa koululle: Tilaa HLU:lta Välkkäri-koulutus

16.9.2022

Välkkäri tarkoittaa välituntiohjaajaa, joka ohjaa muille koulunsa oppilaille erilaisia pelejä ja leikkejä sekä kannustaa aktiivisempaan välituntiin. Välkkäri innostaa liikkumaan ja toimii esimerkkinä muille, varsinkin nuoremmille oppilaille. Koulutus on suunnattu alakoulun 4-6. -luokkalaisille.


Koulutus toteutetaan joko yhdessä tai kahdessa osassa. Yhden kerran koulutus kestää 3 tuntia, kahden kerran koulutus on jaettu 2 x 1,5tuntia.

Nokialla Harjuniityn koulussa kaksiosaiseen Välkkärikoulutukseen osallistui 20 oppilasta 5. luokalta. Osallistujat olivat innoissaan valinnastaan välkkäriohjaajaksi. Koulussa oppilailla on ollut aktivointiagenttitoimintaa, jossa oppilaat ovat järjestäneet aktiviteetteja muille oppilaille. Välkkärikoulutus täydentää hyvin tätä toimintaa. Opettaja Petri Suojoki toimii vastuuopettajana Välkkäri-oppilaille. Oppilaat sopivat vastuuopettajan kanssa ohjausten ajankohdista ja siitä, mikä luokka tai luokka-aste on ohjauksen kohderyhmänä.

Nyt on siis hyvä aika tilata omalle koulullesi Välkkäri -koulutus ja käynnistää oppilaiden ohjaamat välitunnit. Koulutuksen hinta on 460€ (sisältää koulutusmateriaalit ja matkakulut). 

Tilaa koulutus:
Hannamari Laitinen
puh. 040-8414229
hannamari.laitinen@hlu.fi