Hämeen Liikunta ja Urheilu ry hakee LASTEN LIIKUNNAN ASIANTUNTIJAA

30.9.2020

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU) on maakunnallinen liikunnan ja urheilun edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisyksikkö. Ydintehtävämme on vahvistaa alueemme liikuntakulttuuria ja lisätä liikuntaa.


Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen

Lasten liikunnan asiantuntijaa

ajalle 1.1.–31.12.2021. 


Työ sisältää laajasti lasten ja nuorten liikunnan kehittämis-, suunnittelu-, organisointi-, arviointi- ja toteutustehtäviä. Työt painottuvat sekä varhaiskasvatuksen että kouluvuosien liikuntamyönteisen toimintakulttuurin edistämiseen erityisesti kunta- ja yksikkötasolla.

Lisäksi työ sisältää lasten harrastustoiminnan edistämis-/kehittämistoimia yhdessä alueemme kuntien ja urheiluseuratoimijoiden kanssa. Käytännön työ on myös alueellisissa verkostoissa toimimista sekä yhteistyön tekemistä myös muiden aluejärjestöjen lasten liikunnan/varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden kanssa.

Työtunnit sijoittuvat sekä päivä- että ilta-aikaan, satunnaisesti viikonvaihteeseen ja työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työntekijältä odotetaan vähintään 2. asteen koulutusta ja kokemusta liikuntakasvatustyöstä.

Työ koostuu sekä itsenäisistä työtehtävistä että tiimityöskentelystä. Jos koet täyttäväsi asettamamme odotukset, olet innostunut kehittämään ja kehittymään kanssamme, laita hakemuksesi tulemaan.

Tarjoamme sporttisen ja modernin työympäristön sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn.

Hakemukset palkkatoivomuksineen os. ari.koskinen@hlu.fi 16.10.2020 mennessä. Lisätietoja antaa lasten liikunnan asiantuntija Miia Lindström puh. 044 7748825 tai lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä Hannamari Laitinen puh. 040 8414229.