Sporttikortti on uudistunut täysin!


Jo yli vuosikymmenen ajan, Hämeen Liikunta ja Urheilu on tuonut hämäläisen seuratoiminnan tutuksi lapsiperheille Sporttikortin ja sen tarjoaman näkyvyyden kautta. Syksyllä 2020 Sporttikortti muutettiin reppupostina jaettavasta kampanjakortista ympärivuotiseksi mobiiliksi toimintamalliksi.

Nyt Sporttikortti-toimintamalli hyödyntää sähköisyyden tuomia mahdollisuuksia ja laajenee:

  1. Sporttikortin kohderyhmiä on nyt useita. Seurojen harrastustoimintaa löytyy seuraavilla kategorioilla: perheliikunta, alle kouluikäiset, eka- tokaluokkalaiset ja kolmos-kuudesluokkalaiset.

  2. Seurahakupalvelusta löytyy seuran yhteyshenkilö(t) ja linkki oikeaan paikkaan seuran verkkosivuilla  lisätietoja varten. Palvelu löytyy osoitteesta http://seurat.hlu.fi/

  3. Sporttikortti toimii myös lasten liikuntamotivaation tukijana ja aikuisten liikuntakasvattajana toimimisen apuna ympärivuotisesti. Kampanjamuotoisesta toiminnasta on siirrytty pysyvään ja aktiiviseen toimintamalliin. 

  4. Sporttikortti-mobiili on älypuhelimeen ladattava kortti, joka toimii Cardu-sovelluksessa. Kortin kautta HLU tiedottaa ajankohtaisista lasten liikuntaharrastukseen ja perheliikuntaan liittyvistä asioista kortin lataajia.

Cardu on älypuhelinsovellus, jonka tarkoituksena on vähentää lompakossa kuljetettavien korttien määrää siirtämällä niitä sähköiseen muotoon.

Näin saat Sporttikortin käyttöösi:

  • Lataa Cardu-sovelluskaupasta: Google Play / App Store
  • Kirjaudu Carduun esimerkiksi Facebook-tunnuksillasi
  • Valitse sovelluksen lompakosta ”lisää kortteja”
  • Valitse Sporttikortti
  • Tallenna lompakkoon valitsemalla ”Täytä kortin tiedot”