HLU:n vuoden 2022 toiminnassa painottuvat seuratoiminta ja vastuullisuus

18.11.2021


Hämeen Liikunta ja Urheilu vuosikokous 18.11.2021 Tampereella valitsi uuden hallituksen ja hyväksyi toiminta- ja taloussuunnitelman. Vuoden toiminnan erityinen painotus on seuratoiminnassa, vastuullisuus tulee laajasti näkymään toiminnassa.


Vuosikokous käynnistyi perinteisellä miniseminaarilla, jossa kuulijakunta pääsi kuulemaan mielenkiintoiseen kertomukseen siitä, miten Manse PP:n tarina on kulkenut vuosien kuluessa päätyen syksyn miesten suomenmestaruuteen. Juha ”Upi” Antikainen kertoi värikkäästi, miten seura on kasvanut ja muotoutunut niin naisten kuin miesten suomenmestariksi ja miten merkittävä rooli on maakunnallisella yhteistyöllä.. Antikainen kannusti seuroja yhteistyöhön yli lajirajojen, monessa asiassa on mahdollista saada yhdessä suurempaa vaikuttavuutta ja tosilta saa hyviä ja toimivia ideoita toteuttaa eri lajeissa.


Hallitusvalinnoissa hyväksyttiin ehdollepanotoimikunnan esitys

Vuosikokous hyväksyi yksimielisesti ehdollepanotoimikunnan esityksen uusista hallitusjäsenistä.

HLU:n hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:

  • puheenjohtajaksi Hannu Soro Tampereelta
  • jäseniksi: Hannele Hiilloskorpi Tampereelta, Aira Ikonen Tampereelta, Jarmo Nikupeteri Kangasalta, Jukka Rantanen Forssasta ja Harri Talonen Tampereelta.
  • varajäseniksi Marika Uusi-Illikainen Kangasalta ja Jari Räikkönen Tampereelta.

Hallituksessa jatkavat:

  • varapuheenjohtajina Saila Asumaniemi, Tampereelta ja Jussi Viljanen Orivedeltä
  • jäseninä: Marko Asell Nokialta, Pekka Leppäniemi Riihimäeltä ja Timo Mäkelä Hämeenkyröstä


Toimintasuunnitelman painopisteenä on seuratoiminta

HLU:n toiminnan kärjeksi vuodelle 2022 on valittu seuratoiminta. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa HLU:n tekemisessä ja toiminnassa haluamme erityisesti ja ensin ajatella seuroja ja seuratoiminnan parasta.

Toinen merkittävä kokonaisuus on vastuullisuus, joka tulee näkymään läpi leikkaavasti läpi kaiken toiminnan.  HLU:n omassa tekemisessä tulemme jatkossa vahvasti huomioimaan vastuullisuuden niin yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon, terveellisen ja turvallisen toimintaympäristön, kestävän kehityksen, antidopingin kuin hyvän hallinnon näkökulmista. Painotamme vastuullisuuttaa ja sen edistämistä myös seurojen suuntaan, kannustamme ja autamme myös niitä toimimaan nykyistä systemaattisemmin ja suunnitelmallisen.Lisätietoa vuosikokouksesta ja HLU:n toiminnasta:
aluejohtaja Ari Koskinen, p. 050 3714 999, ari.koskinen@hlu.fi