Perheiden Lilliputti-pyöräily su 11.6. Hakametsästä

3.5.2023


Sunnuntaina 11.6. poljetaan Suomen suurin pyöräilytapahtuma Pirkan Pyöräily. Osana Pirkan Pyöräilyä poljetaan lapsille ja perheille suunnattu Lilliputti-pyöräily, pituudeltaan 4 km.


Perheen pikkuväelle ja heidän perheilleen tarkoitettu Lilliputti (4 km) starttaa liikkeelle  klo 10.45 Hakametsän jäähallin parkkipaikalta. Lähtöalueella on vilskettä koko aamun, joten ennen omaa lähtöä voi seurata pidemmille reiteille starttaavien pyöräilijöiden lähtöä.

Reitti kuljettaa Kalevassa sijaitsevaan uudistettuun liikennepuistoon, jossa on ohjelmaa perheille. Puistossa sijaitsevalla huoltopisteellä löytyy pientä tarjottavaa sekä fillarivarikko, jossa tarkastetaan pyörän kunto. Mukana ovat Tampereen Polkupyöräilijät ja Tampereen kaupungin> liikuntapalvelut.

Huoltajat voivat ongelmitta kävellä perheen pienimpien mukana reitin äpi, kunhan vain pysyvät pienten vipeltäjien vauhdissa mukana.

Maalissa pujotetaan kaulaan mitali, kuten isommillekin Pirkan polkijoille ja osallistujille tarjoillaan keittolounas.

Lilliputin reitti on esteetön ja soveltuu näin myös erilaisten apujärjestelmien kanssa polkeville.


Ilmoittautuminen:

  • Netti-ilmoittautuminen on auki ma 6.6.2023 asti. 
    Hinta 15 eur/hlö tai 40 eur/perhe 
  •  Kisakanslia Hakametsän jäähallilla palvelee la 10.6. klo 15-19 ja su 11.6. klo 6.30 alkaen. 
    Jälki-ilmoittautuminen Hakametsässä: 20 eur/hlö tai 50 eur/perhe

Hinta: (sis. keittolounas, matkaevästä, mitali)

Tarkemmin Pirkan Pyöräilystä ja ilmoitautuminen tapahtuman verkkosivuilla.


Pirkan Pyöräily on Suomen suurin pyöräilytapahtuma, joka järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 km Pitkä Pirkka ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. Pirkan Pyhä 40 km tarjoaa elämyksiä ja haasteita vähemmän polkeneille. Mukana myös Lilliputti 4 km perheen pienimmille sekä Soveltava Pyöräily 10 km. Tapahtuman järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU).