Perheet mukaan pyöräilemään Lilliputtia su 12.6. Hakametsästä

3.6.2022

Sunnuntaina 12.6. poljetaan Suomen suurin pyöräilytapahtuma Pirkan Pyöräily. Yhtenä tapahtuman matkana on lapsille ja perheille suunnattu Lilliputti-pyöräily, pituudeltaan 4 km.


Perheen pikkuväelle ja heidän perheilleen tarkoitettu Lilliputti (4 km) starttaa liikkeelle noin klo 10.45 Hakametsän jäähallin parkkipaikalta. Ennen omaa lähtöä voi seurata pidemmille reiteille starttaavien pyöräilijöiden lähtöä.

Reitti kuljettaa Kalevan uintikeskuksella sijaitsevalle huoltopisteelle. Sieltä löytyy pientä tarjottavaa sekä fillarivarikko, jossa tarkastetaan pyörän kunto. Maalissa pujotetaan kaulaan mitali, kuten isommillekin Pirkan polkijoille. 


Lilliputin reitti on esteetön ja soveltuu näin myös erilaisten apujärjestelmien kanssa polkeville. Ja yhtälailla myös lastenvaunua työntävälle, pienen pyöräilijän saattajalle. Huoltajat voivat ongelmitta kävellä perheen pienimpien mukana reitin läpi, kunhan vain pysyvät pienten vipeltäjien vauhdissa mukana.


Maalissa osallistujille tarjoillaan keittolounas.


Ilmoittautuminen:

  • Netti-ilmoittautuminen on auki ma 6.6.2022 asti. 
  • Kisakanslia Hakametsän jäähallilla palvelee la 11.6. klo 15-19 ja su 12.6. klo 6.30 alkaen. 
    Tapahtumaan voi ilmoittautua vaikka juuri ennen matkaan lähtöä.

Hinta: (sis. keittolounas, eväspussi, mitali)

  • 15 eur/hlö tai 30 eur/perhe (6.6. asti)
  • 20 eur/hlö tai 40 eur/perhe (jälki-ilmoittautuminen 11.-12.6.)

Tarkemmin Pirkan Pyöräilystä ja ilmoitautuminen tapahtuman verkkosivuilla www.pirkankierros.fi/pirkan-pyoraily/


Pirkan Pyöräily on Suomen suurin pyöräilytapahtuma, joka järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 km Pitkä Pirkka ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. Pirkan Pyhä 40 km tarjoaa elämyksiä ja haasteita vähemmän polkeneille. Mukana myös Lilliputti 4 km perheen pienimmille. Tapahtuman järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU).