Palkitseminen

Huomionosoitukset ja mitalit

 

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n ansiomerkkisäännöt

HLU:n huomionosoituksia ovat:

 • Kultainen ansiomerkki
 • Hopeinen ansiomerkki
 • Standaari
 • Tunnustuslevyke

HLU:n ansiomerkki (kultainen, hopeinen), standaari ja tunnustuslevyke voidaan myöntää henkilölle ja yhteisölle, jotka ovat edistäneet alueen liikunta- ja urheilutoimintaa.

 

 1. Kultainen ansiomerkki
  voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on menestyksekkäästi työskennellyt alueen tai maan liikunta- ja urheiluelämän hyväksi vähintään 20 vuoden ajan. Merkki voidaan myöntää myös erittäin merkittävästä teosta alueen toiminnan edistämiseksi.

 2. Hopeinen ansiomerkki
  voidaan myöntää henkilöle tai yhteisölle, joka on menestyksekkäästi työskennellyt alueen liikunta- ja urheiluelämän hyväksi vähintään 10 vuoden ajan. Merkki voidaan myöntää myös merkittävästä teosta alueen toiminnan edistämiseksi.

 3. Standaari
  voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle ansiokkaasta yhteistyöstä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa tai toiminnasta sen hyväksi.

 4. Tunnustuslevyke
  voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle merkittävästä yhteistyöstä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa sekä muistolahjana.


  Lisäksi seurojen hankittavissa:

 5. HLU:n mitali
  jäsenjärjestöt voivat hankkia mitaleita esim. palkinnoiksi.

 6. Lasinen muistolahja
  HLU:lla on myytävänä järjestöille lasinen muistolahja. Tämä on lasipalloon hiottu maapallo jalustalla näyttävässä rasiassa.

HLU:n ansiomerkkisäännöt, -hakulomake ja -hinnasto