Vanhempain- ja perheliikuntaillat

Tarvitsetteko liikunnallista ohjelmaa tai luennon päiväkodin/koulun vanhempainiltaan?


LUENTO

Järjestämme tilauksesta luennon lasten liikunnasta. Tavoitteena on herätellä vanhempia arkiliikunnan merkityksestä, vanhempien roolista lasten liikunnan edistäjinä sekä liikunnan harrastamisesta. 

Luento voi sisältää esim. seuraavia aihealueita:

  • lasten liikunta-aktiivisuudessa tapahtuneet muutokset
  • liikunnan merkitys lapsen kehitykseen ja kasvuun
  • vanhempien rooli kannustajana
  • liikuntasuositukset.

Luennon kesto on 30–45 min.

 

TOIMINNALLINEN VANHEMPAINILTA

Perheliikuntailtaan kutsutaan vanhemmat liikkumaan yhdessä lasten kanssa. Illan tarkoituksena on viettää hauska perheen ja päiväkodin/koulun yhteinen ilta sekä pohtia yhdessä liikunnan merkitystä lapselle. Perheliikuntaillasta vanhemmat saavat vinkkejä koko perheen yhteiseen omatoimiseen liikuntaan

Finx-maskotti sekä toiminnalliset rastit tuovat uutta sisältöä ja innostavat lapsiperheitä liikkumaan yhdessä erilaisten tehtävien parissa. Tehtäväkortit sopivat toteutettavaksi niin pienissä kuin suurissa tapahtumissa.  

Pakettiin sisältyy:

  • liikuntarastien vetäjä
  • maskottipuku (tilaaja järjestää henkilön puvun sisälle)

Tapahtuman kesto: 1–1,5 tuntia.


Mahdollisuutena on myös yhdistää luento ja liikunnallisuus. Aluksi vanhemmat ovat luennolla ja lapset liikkuvat Finxin johdolla. Tämän jälkeen perheet pääsevät liikkumaan yhdessä. Tapahtuma suunnitellaan tilaajan toiveiden, osallistujamäärän ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Ohjatun toiminnan vetämisessä ovat HLU:n kanssa mukana myös päivähoidon/koulun työntekijät. 
 
Tapahtuman kesto: 1,5 tuntia. Luennon kesto on 30–45 min.

 

Lisätietoa:
vs. koulutuspäällikkö Kaisa Björn, kaisa.bjorn(at)hlu.fi, p. 040 7108 451