Avoimet koulutukset ja ilmoittautuminen

Koulutuksen nimeä klikkaamalla saat lisätietoja koulutuksesta ja voit ilmoittautua siihen.

Huomioithan koulutusta etsiessäsi, että se voi soveltua usealle eri kohderyhmälle ja saattaa löytyä monen otsikon alta.

Koulutusvahvistus lähetetään sähköpostilla noin 1,5 viikkoa ennen koulutusta. Maksa koulutus vasta saatuasi koulutusvahvistuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuvan laskun voi tulostaa heti tai lähettää siitä linkin omaan sähköpostiin.

Kaikki koulutuksemme ovat myös tilattavissa omaan toimintaympäristöön.

Maksu- ja peruutusehdot

- Ilmoittautuminen on sitova.
- Ilmoittauduttuanne voitte tulostaa laskun heti tai lähettää siitä linkin sähköpostiinne.
- Maksakaa lasku vasta saatuanne koulutusvahvistuksen tai viimeistään eräpäivänä.
- Jos laskun maksaa joku muu, toimittakaa lasku eteenpäin maksajalle.
- Mikäli olette valinneet verkkolaskun ja antaneet sitä varten tarvittavat tiedot, ei muodostuvasta laskusta tarvitse välittää.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme puolet (50%) hinnasta. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kun 3 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei tehdä ollenkaan, veloitamme koko hinnan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme koulutuksen hinnan. Peruutustapauksissa emme toimita koulutusten materiaaleja. Määräaikaan mennessä maksamattomasta laskusta perimme lainmukaisen viivästyskoron. Mahdollisesta koulutuksen peruuttamisesta ilmoitamme ilmoittautuneille erikseen ja palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Tapaturmavakuutus

Koulutukseen osallistujia ei ole vakuutettu HLU:n toimesta. Koulutukseen osallistujan tulee huolehtia, että hänen vakuutusturvansa on kunnossa.