LA 14.9. Lasten liikunnan ohjaajakoulutus, Akaa

9.9.2019

Kylmäkosken 4H-yhdistys r.y. ja Hämeen Liikunta ja Urheilu järjestävät yhteistyössä Lasten liikunnan ohjaajakoulutuksen. 

Koulutus on suunnattu matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille. Koulutus sopii aloitteleville ohjaajille. Koulutus on kaikille avoin.

Osa 1: Tervetuloa lasten liikunnan ohjaajaksi 
Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.

Osa 2: Monipuolinen lasten liikunta 
Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen.

Osa 3: Fyysinen toimintakyky lasten liikunnassa
Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikunnallisen elämäntavan muodostumiseen.

Aika: lauantai 14.9.2019 klo 10.00-16.00 
Huom! Omat eväät mukaan
Paikka: Akaa, Sontulan koulun liikuntasali, Aakalantie 44
Kouluttaja: Nelli Helminen
Hinta: 18€/hlö (materiaalimaksu). Kylmäkosken 4H-yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille koulutus on ilmainen. 

ILMOITTAUDU

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 11.9.2019 (peruutusehtojen tarkoittama viimeinen ilmoittautumispäivä). Ilmoittautua voit vielä tämän jälkeenkin, mikäli ilmoittautumislomake on auki. 

Koulutus vahvistetaan kaikille ilmoittautuneille n. 1,5 viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. 

HLU pidättää oikeuden muutoksiin.