Ke 12.9. VAU ry - Pelit ja leikit tutuiksi, TAMPERE

8.9.2018

”Pelit ja leikit tutuiksi! -Koulutuksessa tutustutaan käytännössä erilaisiin matalan kynnyksen peleihin ja leikkeihin sekä niiden ohjaamiseen. Osallistuja saa uusia ideoita liikuntatoimintaan ja käytännön valmiuksia soveltaa toimintaa osallistujien tarpeiden mukaisesti. Koulutus soveltuu esimerkiksi ohjaajille seuroissa ja kerhoissa, varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja opettajille. 
Koulutuksen kesto 1,5h (lopuksi aikaa keskustelulle 30min.). Kouluttajana Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n kouluttaja. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus kysyä ja saada kouluttajalta neuvoja kaikille avoimen tai erityisryhmille suunnatun toiminnan aloittamiseen.”

Koulutus toteutetaan yhteistyössä VAU ry:n kanssa

Aika: keskiviikko 12.9.2018 klo 17.30-19.30
Paikka: Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, peilisali 4krs. 
Hinta: Maksuton koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.8.2018 (peruutusehtojen tarkoittama viimeinen ilmoittautumispäivä). Ilmoittautua voit vielä tämän jälkeenkin, mikäli ilmoittautumislomake on auki. ILMOITTAUDU

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 25 hlöä. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlöä. 

Koulutus vahvistetaan kaikille ilmoittautuneille n. 1,5 viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. Maksathan koulutuksen vasta saatuasi koulutusvahvistuksen.