La-su 8.-9.9. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus TAMPERE

7.6.2018

Liikuntaleikkikoulu on 3–6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa mm. urheiluseuroissa, MLL -yhdistyksissä, seurakunnissa ja päivähoidossa. Vapaa-aikana toimiva harrastusmuotoinen Liikuntaleikkikoulu on osa yhdistysten ja urheiluseurojen toimintaa.

Liikuntaleikkikoulun 16 tunnin ohjaajakoulutus on laaja tietopaketti lasten liikunnasta. Sen antia ovat mm. leikinkehittely, liikunnan perustaitojen kehittyminen, liiketekijöiden ja erilaisten ohjaustapojen käyttö osana monipuolista lasten liikuntaa. Koulutuksen käynyt ohjaaja saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja käyttöönsä neljän vuoden liikuntaohjelman.

Ohjaajien oikeuksien saaminen edellyttää koko koulutukseen osallistumista. Koulutukseen osallistuvan ohjaajan tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Alle 18-vuotias ohjaaja voi aluksi toimia toisena ohjaajana yhdessä täysi-ikäisen kanssa. 

Aika: Lauantai 8.9.2018 ja sunnuntai 9.9.2018 klo 9.00-17.00
Paikka: Tampere
Hinta: 225€
Kouluttaja: Ursula Haapanen

ILMOITTAUDU


Viimeinen ilmoittautumispäivä: 25.8.2018 (peruutusehtojen tarkoittama viimeinen ilmoittautumispäivä). Ilmoittautua voit vielä tämän jälkeenkin, mikäli ilmoittautumislomake on auki. 


Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 20 hlöä. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 hlöä. 

Koulutus vahvistetaan kaikille ilmoittautuneille n. 1,5 viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. Maksathan koulutuksen vasta saatuasi koulutusvahvistuksen.