KE 20.9 ja TI 26.9. Iloa, leikkiä ja yhdessä tekemistä klo 17.30-20.00, YLÖJÄRVI

20.8.2017

- varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset käytäntöön

PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Pohditko, miten liikkuminen ja toiminnallisuus toteutuu osana varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen arkea siten, että se kutsuu ja innostaa mukaan jokaista lasta jokaisena päivänä?

Koulutuksen tavoitteena on suositusten jalkauttamisen ohella tukea Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman toteuttamista.

Koulutus antaa välineitä liikuntamyönteisen toimintakulttuurin kehittämiseen sekä herättelee keskusteluun ja ajatustenvaihtoon;

  • Mitä liikkumisen mahdollisuuksien luominen itse kultakin edellyttää?
  • Miten kehitämme liikuntamyönteistä asennetta, lapsen kuulemista ja näkemistä?
  • Miten työyhteisönä sitoudumme rakentamaan lapsen päivään iloa, leikkiä ja yhdessä tekemistä?

Uusi koulutus ja sen materiaali on koostettu Varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten sekä Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden 2016 ja Esiopetuksen opetussuunnitelman perusteiden 2014 pohjalta. Asiakirjat korostavat liikkumisen merkitystä lapsen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja linjaavat liikkumisen osaksi varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen arjen toimintaa.

Aika: Keskiviikko 20.9.2017 ja tiistai 26.9.2017 klo 17.30-20.00
Paikka: Rinteen päiväkoti, Ylöjärvi
Hinta: 70€
Kouluttaja: Teemu Heikkilä, liikunnanohjaaja, lastentarhanopettaja

Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.9.2017 (peruutusehtojen tarkoittama viimeinen ilmoittautumispäivä). Ilmoittautua voit vielä tämän jälkeenkin, mikäli ilmoittautumislomake on auki. ILMOITTAUDU

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 20 hlöä. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 10 hlöä.

Koulutus vahvistetaan kaikille ilmoittautuneille n. 1,5 viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. Maksathan koulutuksen vasta saatuasi koulutusvahvistuksen.