Ilmianna tosi tarina: Eri-ikäiset yhdessä liikkeellä!

8.5.2018


 

Liikkujan polku -verkosto toteuttaa ilmiantokampanjan, jonka tavoitteena on julkaista 365 tarinaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisesta. Huipputarinoita on tuhansia. Minkä tarinan sinä haluat nostaa valokeilaan?

Kampanjan johtotähtenä on ikäpolvien vuorovaikutusta edistävän toiminnan tarve ja sosiaalinen tilaus. Aihetta taustoitetaan laajalti Liikkujan polku -verkoston tuoreessa Eri-ikäiset yhdessä liikkujan polulla katsauksessa, jonka mukaan merkittävimpiä eri-ikäisten yhdessä liikkumista perustelevia tekijöitä ovat mm. sen laaja-alaiset psykologiset ja sosiaaliset hyödyt, kuten yksinäisyyden ehkäiseminen, toinen toiselta oppiminen ja suvaitsevaisuuden edistäminen. Yli sadan toimijan Liikkujan polku -verkosto haluaa kampanjan avulla nostaa esiin eri-ikäisten yhdessä liikkumisen moninaista merkityksellisyyttä käytännön esimerkkitarinoiden kautta.
Ilmianna näin:

Onko sinun lähipiirissäsi arjen tarina, joka mielestäsi ansaitsee tulla paljastetuksi rinta rottingilla ja hymyssä suin?

  • Ilmianto voi kohdentua yksilön, yhteisön tai organisaation järjestämään jo olemassa olevaan toimintaan, joka mahdollistaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisen.
  • Toiminta voi olla säännöllistä tai satunnaista.
  • Tarinan aihe voi olla esimerkiksi pihapiirin tätimonika, taloyhtiön tsemppari, ikivireä pallotteluporukka, liikuntatreffit, paikallinen pop up -tempaus, urheiluseuran oivallus tai kotouttamista tukeva neronleimaus. Jokainen tarina on tärkeä.
  • Ilmianna tarina alla olevasta linkistä ohjeen mukaan.

Julkaisemme 365 tarinaa

Liikkujan polku -verkosto julkaisee 365 tarinaa. Ilmiantaja on mukana huippupalkintojen arvonnassa ja sekä ilmiantaja että ilmiannettu kohde huomioidaan erityistunnustuksella. Bonuksena on ansaittua paistetta median ja kehujen keskipisteessä.

Ilmiannon voit tehdä täällä.