HLU etsii määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista SEURATOIMINNAN osaajaa

13.3.2017


HLU on maakunnallinen liikunnan ja urheilun edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisyksikkö. Ydintehtävänämme on vahvistaa alueellista liikuntakulttuuria ja lisätä liikuntaa alueellamme.


Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista


SEURATOIMINNAN
osaajaa

 

työntekijäksi hankkeeseen, jolla halutaan vähentää urheiluseuratoiminnan Drop-out ilmiötä sekä lisätä seurojen lasten ja nuorten harrasteliikuntaa.

Työskentelet yhdessä HLU:n muiden ammattilaisten sekä alueemme seurojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Tulet toimimaan hämäläisen liikunnan edistämistehtävissä kehittämisyksikössämme.

Tehtävään edellytetään vähintään toisen asteen tutkintoa sekä joustavaa asennetta työhön ja työaikoihin. Lisäksi vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja soveltuvuutta sekä ryhmä- että yksilötyöskentelyyn. Kunta- ja erityisesti seuratoiminnan tuntemus, työkokemus alalta sekä valmius kouluttamiseen katsotaan eduksi.

Työtehtävä on määräaikainen ajalla 1.5.2017–31.12.2018 (aloitusajankohta sovittavissa). Työtehtävässä määritelty työaika on ns. osa-aikatyö, jossa työaika on 37,5 h / 2 viikkoa. Työajan toteuttamisesta voidaan sopia valittavan kanssa myös erikseen.    

Jos olet innostunut auttamaan seuroja onnistumaan tulevaisuudessa sekä omaat valmiudet tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputöihin saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

 

Tiedustelut seurakehittäjä Jani Järvelin p. 0207 482 609.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 31.3.2017 mennessä osoitteeseen Hämeen Liikunta ja Urheilu ry aluejohtaja Ari Koskinen os. ari.koskinen@hlu.fi