HLU HAKEE KOULUTTAJIA: Yläkoulujen Toiminnallinen oppiminen -koulutukseen

10.11.2015

Hämeen Liikunta ja Urheilu on v. 1993 perustettu alueellinen liikuntajärjestö, jonka keskeiset toimintatavat ovat vaikuttaminen, osaamisen kehittäminen ja palvelut. Toimialue on Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnat.

Alueella on 33 kuntaa ja 660 000 asukasta. Suurimmat kaupungit ovat Tampere, Hämeenlinna, Riihimäki, Nokia, Forssa, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

Koulutuksiimme osallistuu vuosittain noin 4000 henkilöä. HLU tuottaa laadukasta ja asiantuntevasti räätälöityä koulutusta sekä avoimena että tilauskoulutuksena.

 

Kouluttajamme toimivat oman toimen ohella kouluttajina HLU:ssa.

Vuonna 2015 on valmistunut uusi yläkouluihin suunnattu Toiminnallisen oppimisen -koulutus. Kouluttajana toimiminen edellyttää kouluttajalta alan koulutusta, kokemusta yläkoulussa opettamisesta (muu oppiaine kun liikunta) sekä kiinnostusta nuorten hyvinvoinnista. Tämän vuoksi olemme määritelleen koulutuksiin kouluttajakriteerit. Tavoitteena ovat yhteisesti toteutetut laadukkaat koulutukset. Koulutuksessa on valtakunnalliset materiaalit sekä kouluttajaohjeet.

 

Etsimme liikunnan ja yläkoulun toiminnallisuuteen perehtynyttä ja työhönsä innokkaasti ja intohimoisesti sitoutunutta kouluttajaa.

Kouluttajakriteerit:

  • aineenopettajan pätevyys/luokanopettaja
  • osaamista toiminnallisista opetusmenetelmistä yläkoulussa
  • työkokemusta yläkoulussa opettamisesta vähintään 2v.

Edellytämme:

  • Sitoutumista toimimaan kouluttajana pidemmällä aikavälillä.
  • Ajokortti

 

Mikäli täytät nämä kriteerit, voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse.

Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sinulla on mahdollisuus toimia kouluttajana myös muissa koulutuksissa.

 

Lisätiedustelut: Suvi Vuorela p. 0207 482 604, suvi.vuorela@hlu.fi