SLU -alueet ja S-ryhmän hotellit yhteistyössä

4.1.2012

Liity Sporttiklubin jäseneksi ja voita hotellilahjakortti!

S-ryhmän hotellit eli Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit Suomessa tarjoavat SLU-alueille ja niiden jäsenseuroille ja –yhdistyksille edullista majoitusta sekä muita rahanarvoisia etuja Sporttiklubi-asiakkuusohjelman kautta. Sporttiklubin jäsenyys on täysin ilmainen. Sporttiklubi-jäsenkortti on henkilökohtainen, eli kaikkien joukkueenjohtajien ja valmentajien sekä huoltajien kannattaa tilata oma kortti.

Sporttiklubin jäsenetuja ovat mm.

  • Edulliset ryhmämajoitushinnat
  • Majoitusostoista palautetaan 10% S-ryhmän lahjakortteina
  • Etuja Hertz-autovuokraamoissa

Lisäksi yli 10 hengen ryhmät saavat ABC-liikenneasemilla ryhmäruokailusta 10% alennuksen ja tarjolla on erityisesti nuorille urheilijoille suunnattu Sporttimenu.

Yhteistyömme kunniaksi arvomme kaikkien SLU alueiden kautta Sporttiklubi-jäseneksi liittyneiden henkilöiden kesken joka kuukausi majoituslahjakortteja 1.12.2011 - 31.5.2012. Yksi lahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen kahdelle hengelle, vapaasti valittavassa S-ryhmän hotellissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Liity jäseneksi.

Arvontaan osallistuu täyttämällä kampanjakoodin kohtaan: SLUalueet
Arvontaan voi osallistua myös lähettämällä yhteystiedot osoitteeseen: Sporttiklubi, SOK Matkailukaupan ketjuohjaus, PL 1, 00088 S-ryhmä