Unelmien liikuntapäivä toteutuu tänä vuonna kodeissa ja somessa

16.4.2020


 

Koronatilanne vaikuttaa perinteiseen Unelmien liikuntapäivään kun ihmiset eivät voi kokoontua liikkumaan yhdessä eivätkä järjestää tapahtumia aiempien vuosien tapaan. Voimme silti liikkua monilla eri tavoilla ja jakaa sen somessa muiden kanssa!

 

Unelmien liikuntapäivä saa tänä vuonna uuden muodon. Se toteutetaan sosiaalisen median kampanjana siten, että ihmisiä innostetaan jakamaan somessa se, miten liikkuvat erilaisissa olosuhteissa, esim. kotioloissa tai ulkoillen (mikäli tilanne sen sallii).

Vuoden teema ”kaveri mukaan” toteutuu tänä vuonna siten, että ihmiset voivat kannustaa kavereitaan liikkumaan samaan aikaan ja myös samassa kotitaloudessa asuvat voivat liikkua yhdessä.

Vaikka fyysinen yhdessäolo ei ole mahdollista, yhteisöllisyyden tunne on. Sen merkitys on nyt suurempi kuin koskaan. Jaetaan liikuntahetkemme muille, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon, innostua muiden esimerkeistä ja kokeilla uusia liikkumisen muotoja virtuaalisesti. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, kunhan liikkuminen tapahtuu vastuullisesti viranomaisten asettamien linjausten mukaisesti. 

 

Laitetaan yhdessä koko Suomi liikkumaan 10.5. vastuullisesti

 

Ihmisten liikkuminen tulee näkyväksi Unelmien liikuntapäivänä 10.5. somessa. Liikuntatoimijat ja osallistujat voivat jakaa liikuntavinkkejä, kuvia, kotivideoita ja muita liikkumaan kannustavia sisältöjä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.