Ajankohtaista

Urheilupsykologi Tiina Röningin luennoi to 23.2. HLU:n järjestämässä psyykkinen valmentautuminen urheilijan taitona -koulutuksessa. Röningin perusviesti oli positiivisen asenteen ja toiminnan positiivinen merkitys valmentamisessa. Itseluottamusta ja motivaatiota ei synny itsestään vai niitä voi ja pitää harjoitella.
Hämeenlinnan Jaarlin päiväkodin Metsäläiset ovat eskariryhmä, jonka perusajatuksena on arjen kokonaisvaltainen aktiivisuus, johon yhdistyy kasvaminen luonnossa ja lähiympäristössä, touhuamalla ja ulkoilemalla monipuolisesti.
Vuoden Nuori Urheilija Patrik Laine, Vuoden Jäsenseura LP Kangasala, Vuoden Läpimurto Riihimäen Cocks, Vuoden Liikuntateko Hauhon yhtenäiskoulun liikunnallistamistoimet
1.1.2017 alkaen muutoksia koulutuksiin ja uusimisaikoihin sekä kevään avoimet koulutukset
HLU:n uusi kuntaohjelma tulee sisältämään uusia tapoja ja tavoitteita seurojen ja liikuntapalvelujen yhteistoiminnalle. Tulemme vahvistamaan liikuntakulttuurin kokonaisuutta peruskunnissa.
Alueellemme myönnettiin kaikkiaan 25 eri kohteeseen valtion rakentamisavustusta. Myönnetyistä tuista kolme päätti OKM ja 22 AVI liikuntaneuvoston esityksen mukaisesti.
RSS