OKM:n avustushaku Suomi Liikkeelle -ohjelmaan käynnissä, katso tallenne infosta

8.4.2024


Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut haun Suomi liikkeelle -ohjelman valtionavustuksiin Liikkuva koulu -toimintaan, Move!-prosessin liikuntaneuvontaan sekä Liikkuva opiskelu -toimintaan lukuvuodelle 2024–2025. Hakuaika 3.4.–8.5.2024 klo 16.15.

Avustusten päätavoitteena on tukea liikunnallisen toimintakulttuurin vahvistumista ja vakiintumista peruskouluissa ja korkeakouluissa sekä peruskouluikäisten lasten ja nuorten liikuntaneuvonnan kehittämistä.

Hankeinfosta on tallenne katsottavissa opetus- ja kulttuuriministeriön YouTube-kanavalla. Tästä linkistä pääset tallenteeseen.

Avustuksen hakuohjeet löytyvä opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilta.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

---------------

Huomatkaa myös HLU:n ke 24.4. klo 12-15 järjestämä Liikkuva koulu ja Move!-prosessi kunnissa -verkostotilaisuus Tampereella.

Tilaisuuden tavoitteena saada tietoa kehittämisavustuksesta, Move!-prosessimalleista, malleja Liikkuvan koulun -toteutuksesta ja mikä tärkeintä, kohdata muiden kuntien toimijoita ja vaihtaa ajatuksia sekä oppia toisilta.

Tervetulleita ovat kaikki koulupäivän liikunnallistamisesta ja Move! prosessin kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt Pirkanmaalta ja Kanta-Hämeestä. Tilaisuus on maksuton.

Tutustu täältä tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.4.2024.